Gravid massage til kunder på Amager

Alle gravide på Amager kan hos Fleur de Massage i Hvidovre få flere behandlingsformer inden for gravid massage, som er både afslappende og afstressende.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Gravid massage

Gravid massage er en god og effektiv måde, at afhjælpe graviditetsskavanker. Hvilke symptomer man som gravid har er meget forskelligt, fordi graviditeter er lige så forskellige som mennesker er forskellige. Vi tilpasser naturligvis vores gravid massage til dig og dine behov. På den måde får du størst muligt udbytte af vores behandling.

Gravid massage til dig med nakke, skuldre og ryg problemer

Grundlæggende er gravid massage en dybdegående behandlingsform, som lokalisere de områder hvor du føler dig anspændt, er låst og øm. Lokaliteten af din gravids massage vil vi derfor aftale med dig ud fra din symptomers art. Det er hyppigst nakke, skuldre og ryg der giver problemer, men også fødder og ben kan være særligt belastet ved meget øget vægt.

Speciel gravidbriks

Vi har en helt specieldesignet gravid-massagebriks. Briksen gør det muligt for dig, som gravid, at ligge på maven når du får din massage. I denne briks er der nemlig indbygget plads og støtte til din gravide mave, således at du kan ligge behageligt under hele din behandling. Dette giver os mulighed for at løsne dig op i nakke, skuldre og lænd. Ved endt massage vil du føle mere mobilitet og velvære.

Det kan også være en fordel at få massage efter fødslen for at løsne op i nakke og skuldre, som forsat belastes ved amning.

Kontakt Fleur de Massage for at booke din gravid massage

Vi ved, at nogle kvinder i deres graviditet føler sig ekstra sårbare og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Du er er derfor mere end velkommen til at ringe og få en snak med os. For tidsbestilling af din gravid massage eller for spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.