Gravid massage nær Glostrup

Til alle gravide i Glostrup! Hos Fleur de Massage i Hvidovre kan vi tilbyde flere behandlingsformer inden for  gravid massage, som er afslappende og afstressende og giver velvære.

Gravid massage til kunder i Glostrup

Under en graviditet sker der en masse forandringer i kroppen. Fordi disse forandringer sker på kort sigt, kan det være hårdt for kroppen og give belastninger og ubehag. Det kan være du døjer med vand i kroppen som giver ømme ben og fødder. Det kan også være at du føler dig anspændt og låst i lænden. Du har måske bækkenløsning eller blot begyndende bækkenløsning. Uanset hvad du oplever, så kan vores gravid massager afhjælpe dine skavanker og giver dig mere overskud.

Forkæl din gravide krop

Gravid massage er også til for dig som ikke føler fysiske gener, men blot trænger til en time out, hvor du kan slappe af og afstresse. Det er gavneligt for både dig og din lille i maven, at du får en dybdegående massage, hvorefter du føler velvære.

Gravid massage

Vi har en gravidbriks med hul til maven, som vi tilpasser, så den passer til dig og din mave. Du kan vælge imellem alle vores behandlingsformer som gravid massage, blandt andet:

  • Afspændings- og afstresningsmassage
  • Klassisk massage
  • Healingmassage

Gravid massage vil stimulere din blodcirkulation, således at optagelsen af næringsstoffer øges. Vores massager kan øge dit fysiske- og psykiske velværd, medens de også reducere stress og afspænder.

Kontakt Fleur de Massage

Vi ved, at nogle kvinder i deres graviditet føler sig ekstra sårbare og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Du er er derfor mere end velkommen til at ringe og få en snak med os. For tidsbestilling af din gravid massage eller for spørgsmål, er du velkommen til at booke en tid, kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 3647 3373

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.