Gravid massage København

Du skal passe særligt på din krop de næste 9 måneder! Det kan en gravid massage være med til og Fleur de Massage står altid klar til give din krop den omsorg den fortjener.

  • Klassisk massage
  • Hawaiiansk massage
  • Healingmassage
  • Graviditetsmassage

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Gravid massage i Hvidovre København

Døjer du med tunge ben og væske i kroppen? Føler du dig træt og øm i lænd, nakke eller ryg? Trænger du til at forkæle og belønne din krop? Når du er gravid, vil din krop gennemgå nogle forandringer i henhold til holdning og muskler. Det kan være overvældende, at opleve sin velkendte krop forandre sig og se den vokse sig større og tungere. I takt med, at din mave vokser og din krop føles tungere,  vil nogle kvinder opleve at de udvikler fysiske skavanker, som skyldes din graviditet.

Din gravid massage

Med gravid massage kan du afspænde og afstresse din krop, som vil være til gavn for både dig og din baby. Du vil blive lagt på vores helt nye specielle gravidbriks, som har et hul hvor din mave skal ligge, som kan justeres og tilpasses lige præcis din mave.

Vores gravid massage kan lette de graviditetsskavanker, du oplever og afhjælpe, så du føler mere mobilitet og velvære. Du behøver skam ikke have særlige gener, for at få glæde af vores gravid massage. Det kan være til ren selvforkælelse til dig, som trænger til en stille stund til at lukke øjnene og nyde den unikke tid i dit liv. Efter endt massage vil du føle dig mere afslappet, med fornyet overskud.

Du kan forkæle dig selv med vores forskellige gravid massager, såsom vores afslappende hawaiianske massage eller vores spirituelle healingmassage.

Kontakt os for at booke din gravid massage

For tidsbestilling af din gravid massage eller for spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 3647 3373

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.