Graviditetsmassage Amager

Gravide kvinder fortjener at forkæle sig selv! Er du gravid og bor du på Amager, så tilbyder Fleur de Massage i Hvidovre den rette graviditetsmassage til dig.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Graviditetsmassage

En graviditet kan for mange kvinder være en unik oplevelse og måske endda være den bedste tid i deres liv. Det er dog ikke altid rosenrødt at være gravid. Det kan også være hårdt for især lænd og nakke. Nogle kvinder får meget vand i kroppen, som giver utroligt ømme fødder og ben, fordi det skaber øget belastning på kroppen på kort tid.

Uanset hvordan du oplever din graviditet, er det gavneligt for dig og dit barn, at du får en afslappende graviditetsmassage.

Forskellige graviditetsmassager

Under din graviditet sker der mange drastiske ændringer med din krop og vi er klar til, at give din krop den omsorg og opmærksomhed den fortjener. Vi kan hjælpe dig og vi tilpasser din graviditetsmassage med vores forskellige behandlingsformer, som alle også tilbydes til gravide, således at du får størst muligt udbytte af vores behandling.

Vi tager hensyn til dig og dine behov, også hvis du føler dig mere følsom i din graviditet, kan du føle dig tryg i vores hænder. Når du først ligger på vores graviditets massagebriks vil du kunne tage en dyb indånding og se frem til en dybdegående graviditetsmassage. Den efterlader dig afspændt og afstresset, samt giver dig fornyet energi og fornyet overskud.

Du kan nyde godt af vores graviditetsmassager helt op til fødslen. Mange af vores klienter nyder at få deres graviditetsmassage så tæt på fødslen som muligt, fordi de føler sig afspændt og mere klar til den store ”maraton”.

Kontakt os for graviditetsmassage 

For tidsbestilling af din graviditetsmassage eller for yderligere spørgsmål, er du velkommen til at booke en tid her, kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 3647 3373

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.