Graviditetsmassage nær Glostrup

Her hos Fleur de Massage tilbyder vi en bred vifte behagelige afstressende graviditetsmassager, som er til for dig, der bor i Glostrup og venter barn.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Graviditets massage i Hvidovre nær Glostrup

Tillykke med dit lille vidunder i maven – vi ved du går en fortryllende tid i møde! For mange kvinder er graviditeter den bedste tid i deres liv.  Men ens for alle gravide kvinder, så er det nu at skal de tage sig ekstra godt af sig selv og deres krop.

Det er en lang og udfordrende rejse for din krop når du er gravid og med graviditeter følger der nogle fysiske udfordringer, som kan være belastende for din krop. Mange får spændinger i nakke og lænd og/eller har ømme fødder og ben.

Din graviditets massage

Hos os i Fleur de Massage har vi taget højde at gravide kan have forskellige behov og ønsker i henhold til graviditets massage. Vi tilbyder derfor alle vores normale behandlingsformer til gravide, med særligt hensyn. Du vil blandt andet ligge på en speciel briks som har et justerbart hul, hvor din mave ligger. Det giver os blandt andet frihed til at behandle ryg og lænd. Vores massager er grundige og dybdegående, men samtidig blide og vi garanterer dig, at du vil føle dig afslappet og godt tilpas ved endt massage uanset, hvilken behandlingsform du vælger.

Graviditetsmassage gavner både dig og dit barn

Du får forøget velvære samtidig med, du får afhjulpet de gener du måtte have. Vi anbefaler at du lader dig rådgive hos egen læge forinden din graviditets massage, hvis du har særlige gener i forbindelse med din graviditet, men ellers kan du nyde graviditets massage helt frem til fødslen.

Kontakt os for at booke graviditets massage

For tidsbestilling af din graviditets massage eller for yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 3647 3373.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.