Graviditetsmassage i Hvidovre

Fleur de Massage tilbyder graviditetsmassage i Hvidovre. Graviditetsmassagen foregår på en særlig briks med plads til maven.

Som gravid kan det være svært at ligge på maven på en almindelig massagebriks, i hvert fald når man når et vist stykke ind i graviditeten. Derfor benytter vi en særlig briks til graviditetsmassage på vores klinik i Hvidovre. Således kan du ligge komfortabelt, mens du bliver masseret. Massagen foregår på en briks med et hul til maven, der kan tilpasses efter mavens størrelse. Det er derfor muligt at få graviditetsmassage hos Fleur de Massage i Hvidovre gennem hele graviditeten.

Afstressende graviditetsmassage i Hvidovre

Graviditetsmassage har mange positive effekter på kroppen. Ligesom almindelig massage kan graviditetsmassage hjælpe med at reducere muskelspændinger, smerter og rygproblemer. Samtidig er massage en afstressende, afslappende oplevelse, der reducerer stress og øger dit mentale velvære.

Valg af graviditetsmassage i Hvidovre

Hos Fleur de Massage i Hvidovre kan du få flere forskellige former for graviditetsmassage. Alle vore typer af massage tilbydes også til gravide. Du kan  bl.a. vælge en klassisk afspændingsmassage, hvis du døjer med rygproblemer eller muskelsmerter. Hvis du føler dig stresset, kan du vælge en afslappende hawaiiansk massage, eller du kan få en spirituel japansk healingsmassage.

Bestil din graviditetsmassage i Hvidovre

Er du gravid og bor i nærheden af Hvidovre, så er du velkommen til at kontakte os og bestille tid til en graviditetsmassage hos Fleur de Massage i Hvidovre. Hvis du har spørgsmål omkring massagen, er vi naturligvis også klar til at besvare dem. Kontakt os via kontaktformularen, ring på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte.