Graviditetsmassage nær Rødovre

Er du Gravid og bor du i Rødovre? Så kom ind til Fleur de Massage og forkæl dig selv med en skøn afstressende graviditetsmassage.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Graviditetsmassage i Hvidovre nær Rødovre

Hos Fleur de Massage har vi valgt at lægge fokus på gravide, som kan trænge til at få  massage under deres graviditet. Graviditetsmassager kan have en positiv effekt på din krop og ikke mindst kan det være en rar og velværende oplevelse, at få massage mens man venter på sin lille ny. Når du er gravid bruger din krop ekstra meget energi og du føler dig måske mere træt og udmattet end normalt.

Alle former for graviditetsmassage

Graviditeter er forskellige og ligeså er de gener man oplever. Vi har derfor valgt at tilbyde alle vores behandlingsformer også som graviditetsmassage. På den måde kan vi  imødekomme netop dine behov. Vi har en speciel massagebriks, som har et hul ved maven der kan indstilles, så den passer til din gravide mave. Du kan blandt andet få klassisk massage, afspændingsmassage og healingsmassage.

 Graviditetsmassage gavner dig og dit barn

At være gravid kan på mange måder være belastende for kroppen. Graviditetsmassage kan afhjælpe muskelspændinger og løsne op i de områder, du føler dig låst eller føler ømhed på grund af øget vægt eller belastning. Vi tilpasser behandlingsformen til dig, så du får en behagelig oplevelse og du føler dig afslappet og afspændt. Vi er opmærksomme på, at man som gravid også kan føle sig mere sårbar. Det er derfor vigtigt for os at du føler du er i trygge rammer – du vil blive tildækket så du føler dig tilpas og ikke bliver kold.

Kontakt os for graviditetsmassage 

For tidsbestilling af din graviditetsmassage eller for yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.