Hawaiiansk massage

Hos Fleur de Massage kan du komme af med stress og spændinger med en traditionel hawaiiansk massage.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder under menupunktet Massage.

Hawaiiansk massage er en gammel, traditionel massageform. Denne massage stammer fra Hawaii, og teknikken er flere tusind år gammel. Udover hænderne benytter massøren underarme og albuer til de lange strøg, der er hovedelementet i den klassiske hawaiianske massage.

Positive effekter ved hawaiiansk massage

Massagen har mange positive virkninger, og massagen er blandt andet god til at løsne op for muskelspændinger, forbedre kroppens kredsløb og afhjælpe stress. Derudover giver massagen masser af velvære og ro i kroppen. Traditionelt er denne massageform en del af en filosofi, der kombinerer massage, healing, dans og musik. Som en del af behandlingen ledsages massagen derfor af hawaiiansk musik, og massagen foregår i rytmiske bevægelser, der følger musikken.

Afstresningsmassage med hawaiiansk massage

Udover hawaiiansk massage i traditionel form, kan du hos Fleur de Massage få en massage, der kombinerer elementer fra den hawaiianske massage med elementer fra reiki healingsmassage og klassisk afspændingsmassage – Det bedste fra tre verdener!  Denne kombination resulterer i en skøn, afstressende massage, der medfører både fysisk og mentalt velvære.

Kontakt os for at booke Hawaiiansk Massage

Hvis du trænger til at slappe helt af og få lystnet op for spændinger så kontakt Fleur de Massage og bestil tid til at få en afstressende hawaiiansk massage eller en af vores andre massagebehandlinger. Du kan skrive til os via kontaktformularen på siden eller ringe direkte på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte