Healingmassage til kunder på Amager

Bor du på Amager eller omegn, og kunne din krop godt trænge til en behagelig afstressende massage, tilbyder Fleur de Massage i Hvidovre byens dejligste healingmassage.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder under menupunktet Massage.

Healingmassage med Reiki healing

Hos Fleur de Massage tilbyder vi healingsmassage, baseret på det Japanske Reiki healing. Med Reiki healing kanaliserer vi energi ned gennem din krop og ud gennem dine hænder. Der er tale om en universel energi, hvor der kun kan overføres positiv energi fra healeren til dig og fra patient til healer. Med denne metode anvender vi statiske og bevægelige tryk som healeren tilpasse ud fra, hvilken  kraft du kan tåle. Nogle kalder også reiki for holistisk energi, som har indflydelse på alle energiniveauer, både fysisk, mentalt, spirituelt og følelsesmæssigt.

Din healingmassage

Den healende effekt som healingsmassagen har, efterlader din krop i balance, både fysisk, mentalt. Du vil opleve at du får fornyet energi og øget velværet. Vores healingmassage har overordnet en rar afstressende effekt.

Healingsmassage til dig som er gravid

Du kan også benytte vores healingmassage, hvis du er gravid. Vores gravide patienter, har fået stort udbytte af denne behandlingsform, både under deres graviditet og efter fødslen. Læs mere om vores tilbud til gravide her.

Vores healingmassage giver både helbredende og afstressende effekt, og egner sig til alle, der har brug et fysisk og mentalt energiboost.

Kontakt Fleur de Massage for Healingmassage 

For tidsbestilling af din healingmassage eller for spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, på telefon 3647 3373, eller book en tid direkte

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.