Healingsmassage København

Healingsmassage København – giver dig fornyet energi og mentalt velvære. Vi tilbyder traditionel reiki healingsmassage med både helbredende og afstressende effekt.

Healingsmassage København

Reiki healingsmassage stammer fra Japan, og ordet reiki er en sammensætning af de japanske ord for ånd og energi. Reiki massagen er en spirituel massage, der giver ny energi. Under denne massage kanaliseres universel energi gennem massørens krop og ud gennem hænderne. Massagen foregår med langsomme, rolige strøg og hvilende hænder på kroppen, der medfører behagelige, varme strømninger.

Fysisk og spirituelt velvære

Healingsmassage påvirker energiniveauet på flere planer, og massagen har positive effekter på både det fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velvære. Massagen har en healende effekt og kan være med til at helbrede ubalancer i kroppen, det være sig både fysiske såvel som mentale ubalancer. Healingsmassage øger velværet og fylder dig med ny, frisk energi.

Behagelig afstressning

Samtidig med at healingsmassagen giver ny energi, har den en afstressende effekt.  Især når massagen kombineres med hawaiiansk massage og afspændingsmassage til vores særlige afstresningsmassage, kan massagen hjælpe med at øge velværet og reducere stress i krop og sjæl.

Bestil healingsmassage i København hos Fleur de Massage 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille tid til en omgang healingsmassage. Du kan også bestille tid til en afstresningsmassage eller en af vores andre behandlinger. Alle vores massager tilbydes også som graviditetsmassage. Skriv til os ved at udfylde kontaktformularen på siden eller ring direkte på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte.