Rygmassage, Nakkemassage, Afspændingsmassage

Vi tilbyder afspændingsmassage til dig, som har brug for en mental pause eller blot skal have løst op i muskelspændinger!

Afspændingsmassage 

Vores afspændingsmassage udføres med udgangspunkt i både din krops fysiske såvel som følelsesmæssige behov. Massagen er også gavnlig til behandling af stress eller når du blot har brug for, at berige dig selv med en afslappende massagebehandling. Massageformen fremmer en dyb vejrtrækning, som hjælper til en god iltning af din krops celler.

Din afspændingsmassage i Hvidovre – København

Vores afspændningsmassage i København udføres med omsorg for dine ønsker og behov, med det mål at du ved endt massage opnår en følelse af afspændthed og velvære. Udgangspunktet er en helkropsmassage, men sammen med dig finder vi frem til bestemte dele af kroppen, som du ønsker får den primære opmærksomhed under massagen.

Vi arbejder fokuseret og på at få fjerne specifikke spændinger og smerter du døjer med, for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Med en afspændingsmassage kan du opnå:

 • Forløsning af spændinger og ømhed i muskulaturen
 • Afstressende effekt og fornyet energi
 • Fornyet velvære
 • Forøget overskud

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Rygmassage

Har du problemer med din Ryg, så kan jeg hjælpe med en god rygmassage,som der løsner op og afstresser din ømme og trætte ryg.

Forestil dig at rygraden er en træstamme og at rødderne er nede i lænden og kronen er oppe ved skulderbladene og oppe i hoved, grenene kan hurtig filtre sig ind i hinanden, og at man bliver hurtig træt nede i lænden, og iskiasnerven bliver for kort, så den skal strækkes ud.

Det er på den måde som vi sidder, står,  går og ligger på, at det er en folkesygdom, når man siger at man har ondt  i ryggen.

Så derfor anbefaler jeg at man tænker på sig selv og plejer sin ryg med jævnlig at få Rygmassage. Har du på begyndende rygproblemer vil det  lønne sig i sidste ende.

Nakkemassage og skuldermassage

En grundig massage i nakke og skulder, som øger ilt- og blodcirkulationen samt løsner op for dine indfiltrationer, så der er gennemstrømning til hjernen. Det gør at du kan dreje hoved bedre, og koncentrere dig, hvilket kan afhjælpe relateret skulder- og nakkeproblemer som for eksempel hovedpine.

Priser

 • 30 min. Til 250,00 kr.
 • 45 min. Til 375,00 kr
 • 60 min. Til 450,00 kr.

Du kan også få en sammensætning af, Nakke, skuder, ryg og ballemassage.

  • 60 min. Til 450,00 kr.
  • 90 min. Til 675,00 kr.
 • 120 min. Til 900,00 kr.

Er du gravid så må du fortælle mig det da jeg er blind, og ikke kan se at du har mave. Jeg lægger en Madras på briksen så der er plads til din mave og bryster, den kan justeres alt efter hvor langt du er henne, så du kan ligge behagelig. Uanset om du er i begyndelsen af graviditeten eller om du nær din termin, så har man godt af at få lindrene massage, og priserne er det samme som de andre massage former.

Kontakt Fleur de Massage i Hvidovre

Ring venligst til os hvis du ønsker yderligere information, eller har specielle ønsker.
For tidsbestilling af massage eller for spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.