Afspændingsmassage

Vi tilbyder afspændingsmassage til dig, som har brug for en mental pause eller blot skal have løst op i muskelspændinger!

Afspændingsmassage 

Vores afspændingsmassage udføres med udgangspunkt i både din krops fysiske såvel som følelsesmæssige behov. Massagen er også gavnlig til behandling af stress eller når du blot har brug for, at berige dig selv med en afslappende massagebehandling. Massageformen fremmer en dyb vejrtrækning, som hjælper til en god iltning af din krops celler.

Din afspændingsmassage i Hvidovre – København

Vores afspændningsmassage i København udføres med omsorg for dine ønsker og behov, med det mål at du ved endt massage opnår en følelse af afspændthed og velvære. Udgangspunktet er en helkropsmassage, men sammen med dig finder vi frem til bestemte dele af kroppen, som du ønsker får den primære opmærksomhed under massagen.

Vi arbejder fokuseret og på at få fjerne specifikke spændinger og smerter du døjer med, for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Med en afspændingsmassage kan du opnå:

  • Forløsning af spændinger og ømhed i muskulaturen
  • Afstressende effekt og fornyet energi
  • Fornyet velvære
  • Forøget overskud

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder undder menupunktet Massage.

Kontakt Fleur de Massage i Hvidovre

Ring venligst til os hvis du ønsker yderligere information, eller har specielle ønsker.
For tidsbestilling af massage eller for spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.