Graviditetsmassage

Graviditetsmassage Hvidovre og København

En graviditet kan for mange kvinder være en unik oplevelse og måske endda være den bedste tid i deres liv. Det er dog ikke altid rosenrødt at være gravid. Det kan også være hårdt for især lænd og nakke. Nogle kvinder får meget vand i kroppen, som giver utroligt ømme fødder og ben, fordi det skaber øget belastning på kroppen på kort tid.

Uanset hvordan du oplever din graviditet, er det gavnligt for dig og dit barn, at du får en afslappende graviditetsmassage.

Forskellige graviditetsmassager

Under din graviditet sker der mange drastiske ændringer med din krop og vi er klar til, at give din krop den omsorg og opmærksomhed den fortjener. Vi kan hjælpe dig, og vi tilpasser din graviditetsmassage med vores forskellige behandlingsformer, som alle også tilbydes til gravide, således at du får størst muligt udbytte af vores behandling.

Vi tager hensyn til dig og dine behov, også hvis du føler dig mere følsom i din graviditet, kan du føle dig tryg i vores hænder. Når du først ligger på vores graviditets massagebriks vil du kunne tage en dyb indånding og se frem til en dybdegående graviditetsmassage. Den efterlader dig afspændt og afstresset, samt giver dig fornyet energi og fornyet overskud.

Graviditetsmassage i København gavner både dig og dit barn

Du får forøget velvære samtidig med, du får afhjulpet de gener, du måtte have. Vi anbefaler at du lader dig rådgive hos egen læge forinden din graviditetsmassage, hvis du har særlige gener i forbindelse med din graviditet, men ellers kan du nyde graviditetsmassage helt frem til fødslen.

Kontakt Fleur de Massage

Ring venligst til os hvis du ønsker yderligere information, eller har specielle ønsker.
For tidsbestilling af massage eller for spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3647 3373 eller book en tid direkte.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.

Du kan læse om de øvrige behandlinger, vi tilbyder under menupunktet Massage.